top of page

Els busos llançadera són la resposta a les vagues de TMB

L’organització del Mobile World Congress , GSMA, ha anunciat un pla de contingència durant el congrés per tal de minimitzar els efectes de les vagues del transport públic convocades el proper dilluns i dimecres a Barcelona. L’entitat ha comunicat que posarà en marxa una flota d’autobusos llançadera per transportar els assistents des de la ciutat fins al recinte de la fira emplaçat a la Gran Via.

El GSMA ha establert 15 punts de recollida en la ciutat comtal per agilitzar la mobilitat i evitar els col·lapses. La flota d’autobusos preveu realitzar també el viatge en sentit invers, des del MWC fins a Barcelona per facilitar el retorn del congrés. Els assistents del Mobile podran fer ús d’aquest servei gratuït durant tots els dies del MWC (22, 23, 24 i 25 de febrer). Amb tot, els organitzadors han recordat que el transport privat funciona amb normalitat, per tant, han recomanat també l’ús de taxis. Durant la darrera setmana, el director del GSMA, John Hoffman, ja havia advertit la preparació d’un pla de contingència en cas de vaga. En el comunicat que ha emès l’organització es puntualitza que els assistents seran informats de les rutes i els punts de recollida de les llançaderes des d’aquesta mateixa nit.

A més de coincidir amb el Mobile, la vaga de TMB es produirà una setmana després que l’estrena de la línea 9 de metro que comunica la Zona Universitària amb l’aeroport del Prat. Pel que fa a l’Ajuntament de Barcelona, la regidora de Mobilitat, Mercedes Vidal ha anunciat aquest matí que no s’habilitarà cap altre dispositiu alternatiu als transports públics perquè amb la vaga convocada seria una acció il·legal. Amb tot, l’Ajuntament va posar sobre la taula el passat divendres la liberalització de l’horari dels taxis durant el Congrés. Proposta que ha estat denegada per l’Institut Metropolità del Taxi (IMET).

L’entitat gestora del transport metropolità barceloní, TMB, ha recomanat no utilitzar el servei durant les jornades de vaga del proper dilluns i dimecres. El consell de la mateixa entitat preveu que els serveis mínims previstos no seran capaços d’abastir el tràfic habitual de passatgers i, en absolut, els 50.000 més de mitja que s’esperen per la celebració mundial de la telefonia mòbil.


 la nostra filosofia: 

 

L’economia la controlen uns pocs, però ens afecta a tots.

Per aquest motiu, pretenem apropar-te l’economia que t’interessa de veritat i que et toca més de prop.

 

Economia de carrer és consum, turisme, banca, transport, treball i noves tecnologies. Som el teu mitjà de confiança per entendre tot el relacionat amb la teva butxaca.

Segueix-nos a les xarxes
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
entrades recents
etiquetes
No hay tags aún.
bottom of page