top of page

Light, l'app que promou el transport públic i reclicar



L’aplicació mòbil Light pretén premiar la sostenibilitat i estendre la pràctica de reciclar mitjançant l’adquisició de premis quan l’usuari modifica els hàbits de consum quotidians cap a una vida sostenible. La recompensa de totes aquestes accions son els Lights, una moneda virtual que es podrà intercanviar per nombrosos productes i serveis en forma de descomptes i premis directes.


El projecte Light ha estat creat per dos joves espanyols emprenedors compromesos amb el medi ambient. Santi, Cofundador CEO i estudiant d’Arquitectura i Rosety, Cofundadora CTO i estudiant d’Enginyerria en Telecomunicacions i ADE. El treball d’aquesta startup se centra en l’ús de la tecnologia per aconseguir un planeta més sostenible. D’aquesta manera, han desenvolupat una aplicació, que està funcionant en fase beta, i també un contenidor intel·ligent amb el que estan creant un programa pilot. Aquest últim, pretén reduir la quantitat de residus generats en diversos esdeveniments i festes universitàries amb l’objectiu de que els joves aprenguin a divertir-se però amb una consciència mediambiental.


El seu mètode de treball és senzill ja que donen forma a les seves idees en un garatge o en el Google Campus. Avui, els joves estan immersos en altres projectes com el desenvolupament d’una eina per adaptar-la a la mobilitat o bonificar als usuaris del metro, autobús, etc. A més a més, gaudeixen d’una beca de quatre mesos en l’espai crowdworking de Telefónica on participen en conferències i intercanvien la seva experiència amb la d’altres emprenedors. Tot això es suma a l’adquisició de varis premis com el Reto Edison, organitzat per Intel i Telefónica, el Creative Challenge (Fundació Repsol i JA) o el Startup Competition de IDEAE UC3M.

 la nostra filosofia: 

 

L’economia la controlen uns pocs, però ens afecta a tots.

Per aquest motiu, pretenem apropar-te l’economia que t’interessa de veritat i que et toca més de prop.

 

Economia de carrer és consum, turisme, banca, transport, treball i noves tecnologies. Som el teu mitjà de confiança per entendre tot el relacionat amb la teva butxaca.

Segueix-nos a les xarxes
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
entrades recents
etiquetes
No hay tags aún.
bottom of page