top of page

"Google trekker Catalunya" o com viatjar des del sofà de casa

300 rutes captades amb imatges de 360 graus.


La iniciativa "Google Trekker Catalunya" es va presentar el passat dijous després d'un acord entre la Generalitat i Google. L'objectiu? Impulsar l'atractiu turístic del qual gaudeix Catalunya. A més, és un nou exemple de com les TIC ajuden a potenciar el turisme.


A través de Google Street View l'usuari pot arribar a més de 300 llocs inaccessibles amb cotxe i gràcies a la tecnologia 360º visitar-los de manera virtual. Aquest fet permetrà als turistes conèixer els racons amb més encant de la comunitat catalana i animar-los a arribar-hi ells mateixos.


La gravació es va dur a terme entre el juny del 2014 i el juliol de 2015. Google va cedir una motxilla de 18 quilos i 1,2 metres d'altura amb càmeres incorporades a l'Agència Catalana de Turisme (ACT). Aquesta es va encarregar d'escollir els indrets i enregistrar les imatges.


D'aquesta manera, Catalunya s'ha convertit en la destinació europea amb més rutes a Google. Entre elles, es troben les platges de la costa brava i daurada, l'Estany de Sant Maurici o l'Abadia de Montserrat.


Ruta en vaixell al Delta de l'Ebre

 la nostra filosofia: 

 

L’economia la controlen uns pocs, però ens afecta a tots.

Per aquest motiu, pretenem apropar-te l’economia que t’interessa de veritat i que et toca més de prop.

 

Economia de carrer és consum, turisme, banca, transport, treball i noves tecnologies. Som el teu mitjà de confiança per entendre tot el relacionat amb la teva butxaca.

Segueix-nos a les xarxes
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
entrades recents
etiquetes
No hay tags aún.
bottom of page