top of page

FOTOREPORTATGE: música, sabors i cultura al B-Travel

El saló del turisme no només és una oportunitat per organitzar un viatge sinó que també és un espai on es reuneixen diverses cultures del món. En només un matí pots passar de tastar un mojito cubà a un te del Marroc, així com aprendre a ballar al més pur estil de la Índia.

El recinte de Montjuïc (Fira de Barcelona), al costat de Plaça Espanya, és l'encarregat d'acollir el saló.

L'entrada, com si es tractés de la terminal d'un aeroport, representa l'inici del trajecte.


Un cop dins, es troba en mans de cadascú decidir l'itinerari: del Moulin Rouge a la Rioja passant per República Dominicana i el País Basc:


A certes hores, la música pren el control del saló. Alguns decideixen aprendre una coreografia de la Índia mentre d'altres prefereixen ser només espectadors d'un ball peruà a l'Experience Area:

Arriba l'hora de dinar i al B-Delicious es pot fer un tast del millor de cada país. Una barreja d'olors domina l'ambient que a cada pas transporta als visitants a una regió diferent.

Instragramers i bloggers també disposen del seu racó al saló. A l'àrea gastronòmica hi ha una petita exposició de fotografies extretes d'Instagram. També els travel bloggers gaudeixen d'un stand on reunir-se.

Enllaços relacionats:


 la nostra filosofia: 

 

L’economia la controlen uns pocs, però ens afecta a tots.

Per aquest motiu, pretenem apropar-te l’economia que t’interessa de veritat i que et toca més de prop.

 

Economia de carrer és consum, turisme, banca, transport, treball i noves tecnologies. Som el teu mitjà de confiança per entendre tot el relacionat amb la teva butxaca.

Segueix-nos a les xarxes
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
entrades recents
etiquetes
No hay tags aún.
bottom of page