top of page

TMB i els treballadors continuen sense acord



Les mobilitzacions dels treballadors en vaga de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) no es paren. Durant aquest dimecres al matí, centenars de treballadors s’han manifestat a la Plaça Sant Jaume mentre la jornada de vaga transcorria sense incidents. El bloc de manifestants ha exigit una reunió després de presentar un escrit i, finalment, la trobada s’ha produït en el transcurs d’una hora.


La reunió celebrada aquest dimecres al matí entre el Comitè d’empresa i la presidenta de la companyia, Mercedes Vidal, no ha donat resultats. El fracàs en les conversacions ha provocat que els treballadors han citessin a l’Assamblea el proper 5 de maig per concretar noves manifestacions. “Lamentablement la senyora Vidal no ens vol ajudar en res per millorar les relacions amb l’empresa”, ha dit Antonio Ceballos, president del comitè. Fonts properes a la Generalitat, per la seva part, expliquen que el Consistori reitera la seva voluntat d’entesa per tal d’arribar a un acord.


El comitè d’empresa de TMB ha reclamat també la intervenció de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en el conflicte laboral de la companyia que ha provocat jornades de vaga aquest dimarts i dimecres. Amb tot, la segona jornada de vaga ha transcorregut amb tranquil·litat. Des de les 9 del matí fins a les 15 hores el metro ha circulat només amb el 30% del servei. L’única diferència amb dimarts és que hi ha més acumulacions de gent degut a l’increment dels retards dels trens. Els combois circulen amb una freqüència d’entre 9 i 10 minuts, inferior, fins i tot, a la prevista, però no hi ha hagut incidències.

 la nostra filosofia: 

 

L’economia la controlen uns pocs, però ens afecta a tots.

Per aquest motiu, pretenem apropar-te l’economia que t’interessa de veritat i que et toca més de prop.

 

Economia de carrer és consum, turisme, banca, transport, treball i noves tecnologies. Som el teu mitjà de confiança per entendre tot el relacionat amb la teva butxaca.

Segueix-nos a les xarxes
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
entrades recents
etiquetes
No hay tags aún.
bottom of page