top of page

L’empresa Punkt llança “l’antismartphone”


Una empresa suïssa ha presentat un mòbil que només permet trucar, el MP01. El seu fundador, Peter Neby, ha vist una oportunitat de negoci en posar remei a addicció a la tecnologia que existeix actualment. El mòbil arribarà a Espanya en els pròxims mesos.


Punkt és la companyia suïssa que ha ideat aquest mòbil. Aquesta aposta per aparells funcionals amb utilitats concretes i úniques, sense els afegits que ara presenten tots els smartphones.


EL MP01 no té una pantalla tàctil -ni tan sols en color-. Només té un teclat numèric i no ofereix la possibilitat d' instal·lar aplicacions, és a dir, la seva única utilitat és trucar i rebre trucades.


Aquest llançament es correspon amb l’impuls del mercat dels “mòbils bàsics”, que cada any creix amb més intensitat. L’any passat aquest mercat va moure uns 7000 milions de dòlars, senyal que els mòbils senzills estan tornant.


 la nostra filosofia: 

 

L’economia la controlen uns pocs, però ens afecta a tots.

Per aquest motiu, pretenem apropar-te l’economia que t’interessa de veritat i que et toca més de prop.

 

Economia de carrer és consum, turisme, banca, transport, treball i noves tecnologies. Som el teu mitjà de confiança per entendre tot el relacionat amb la teva butxaca.

Segueix-nos a les xarxes
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
entrades recents
etiquetes
No hay tags aún.
bottom of page