top of page

Ryanair abaratirà el preu dels bitllets

Gràcies a la reducció del cost del petroli l'aerolínia rebaixarà les tarifes en els pròxims 12 mesos Ryanair traslladarà l'estalvi registrat en el darrer any al preu dels vols. Així ho va anunciar a la presentació de resultats de l'últim exercici fiscal. La companyia irlandesa ha millorat en un 43% els beneficis nets i ha vist augmentat fins a un 18% el nombre de passatgers. Tot i així, encara no han concretat quina serà la reducció del preu dels bitllets.

Una de les raons d'aquest creixement dels beneficis, ha estat la reducció de costos. La baixada del preu del combustible per a avions ha contribuït a augmentar els beneficis de la companyia. El cost unitari de combustible va baixar un 2% al darrer any. A més, esperen estalviar encara més en els pròxims dos anys. De fet, ja disposen del 95% del fuel per al 2017 i del 44% del 2018.



Els viatgers escullen Ryanair

L'augment dels ingressos es deu en gran part al creixement de passatgers. En el darrer any han registrat 106,4 milions de viatgers enfront dels 80 milions de l'any anterior. Per tant, van aconseguir que l'ocupació pugés fins al 93%, sent la companyia que més passatgers transporta.

Ryanair se situa en primera posició en quota de mercat a Espanya, Itàlia, Polònia, Irlanda i Bèlgica. A Gran Bretanya només es troba per darrere d'EasyJet, així com a Grècia i Portugal on es troba només per sota de les companyies Aegean i TAP respectivament.


Els preus més baixos

Ryanair és la companyia de baix cost amb els preus més baixos d'Europa. La seva tarifa mitjana és de només 46 euros, molt per sota de la dels seus principals competidors.

Si es compleixen les prediccions, els passatgers podran gaudir de tarifes encara més baixes. Tot està a les mans de la companyia dels 1.242 milions de beneficis.

 la nostra filosofia: 

 

L’economia la controlen uns pocs, però ens afecta a tots.

Per aquest motiu, pretenem apropar-te l’economia que t’interessa de veritat i que et toca més de prop.

 

Economia de carrer és consum, turisme, banca, transport, treball i noves tecnologies. Som el teu mitjà de confiança per entendre tot el relacionat amb la teva butxaca.

Segueix-nos a les xarxes
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
entrades recents
etiquetes
No hay tags aún.
bottom of page